Elite Mäklarna
Telefon | 010-222 95 99

våra tjänster• Företagslån

• Leasing

• Värderingar

• Avtalsskrivning

• Hemsidor & Logotyp


FöretagslånElite Mäklarna jobbar för att företag, stora som små, ska kunna nå sin fulla potential. Oavsett om du vill expandera eller investera hjälper vi dig genom processen. Vi samarbetar med stora kreditgivare för att på bästa sätt stötta dig när du inte kan finansiera allt du behöver på egen hand. Tillsammans med vår samarbetspartner baseras vår finansiella bedömning på företagets möjligheter till utveckling och lönsamhet. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare med ditt företag.


Leasing, hotell- restaurangutrustningLeasing gör det möjligt för dig att frigöra kapital till utvecklandet av ditt företag istället för att låsa pengarna i inventarier. Elite Mäklarna hjälper dig att på ett förmånligt sätt införskaffa inventarier utan att binda dina tillgångar. Ta kontakt med oss redan nu så hjälper vi dig.


värderingarVill du veta vad ditt företag är värt? Vi hjälper dig värdera ditt företag till ett pris som är anpassat efter din verksamhet och dess potential som du har byggt upp. Kontakta oss för mer information.


AvtalsskrivningOm du redan har en köpare till ditt företag men vill att allt ska gå i rätt spår så hjälper vi dig med avtalsskrivningar vid försäljning av bolag och inkråmsaffär. Boka in ett möte med oss på Elite Mäklarna så löser vi sista biten åt er innan affären blir klar.


Hemsidor & logotypVi hjälper dig att komma igång med din nya verksamhet genom att vi skräddarsyr och designar en hemsida som speglar ditt nya företag. Vi arbetar tillsammans fram en design till hemsidan. Efter två till fyra veckor får du se ett utkast där du har möjlighet att göra ändringar innan hemsidan är leveransklar. Vi erbjuder även en ny personlig logotyp åt företaget. Om du redan har en hemsida eller en logotyp men behöver en uppgradering, hör av dig till oss så hjälper vi dig med det.