Restaurang Baronen - Elite Mäklarna
147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-147,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Nu har du chansen att värva en fantastik libanesisk restaurang som är benägen i centrum av bostadsområdet Baronbackarna med industriområde som granne. Restaurangen serverar även pizza för att möta en större kundkrets. Inomhus finns det 50 sittplatser med en totalyta på 126 kvm samt en uteservering med 30 sittpler.

Restaurangen har fullstängda rättigheter och innehar även ett rökrum som är godkänd av Miljö- och hälsoskyddsnämnden. Rökrummet används som servering av vattenpipa dit många av kunderna söker sig till. Restaurangen har inga leasingavtal och du som köpare gör därmed en inkråmsaffär.

 

En restaurang färdig att driva vidare med en hög vinstmarginal.

 


 

Bransch: Restaurang

Stad: Örebro

Nettoomsättning: Ca 1 650 000 SEK

Hyra: 10 611 SEK/månaden

Begärt pris: Ring!

 

För mer information, bokning av visning och vidare hantering, kontakta ansvarig mäklare. Alla frågor och kommunikation hänvisar ägaren till Elite Mäklarna.

 

Ansvarig mäklare
Elia Abdo

Tel: 0723 03 03 35

E-post: elia.abdo@elitemaklarna.se

 

Category
Örebro

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.