Restaurang/Gatukök i fristående byggnad centralt - Elite Mäklarna
18369
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18369,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Restaurang/Gatukök i fristående byggnad centralt

Category
Örebro, Örebro län

I centrala Askersund finner ni denna verksamhet. Idag driver man verksamheten som ett gatukök. Byggnaden består av restaurang i markplan samt lägenhet på övervåningen för den som vill överta lägenheten. Separata hyresavtal! Verksamheten har en bra placering med utsikt mot vattnet. Man har fått tillstånd av kommunen att uppföra en stor uteservering med utsikt mot vattnet. Denna verksamhet har stor potential, speciellt sommartid då Askersund kryllar av turister. Går att ansöka om alkoholtillstånd. Man har idag ca 20 sittplatser inne samt ca 30 stycken ute. Lokalens yta är 102 kvm.

 

Hyran är 4.700 SEK/mån vilket anses mycket bra med tanke på lokalens läge och storlek.

Verksamheten är godkänd av berörda myndigheter samt i fint skick.

 


 

Bransch: Restaurang

Stad: Askersund (Örebro län)

Hyra: 4,700 SEK/mån

Begärt pris: 595,000 SEK

 

För mer information, bokning av visning och vidare hantering, kontakta ansvarig mäklare. Alla frågor och kommunikation hänvisar ägaren till Elite Mäklarna.

 
Ansvarig mäklare
Lukas Inci

Tel: 0723 03 03 29

E-post: lukas.inci@elitemaklarna.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.