Verksamhet inom tillverkning av pappersmuggar - Elite Mäklarna
18367
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18367,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Verksamhet inom tillverkning av pappersmuggar

Category
Stockholm, Sverige

Nu har vi nöjet att presentera en verksamhet inom pappersmuggs tillverkning. Denna verksamhet är i uppstartsfasen men har redan fått många kunder. Investeringen består av maskinen som tillverkar pappersmuggarna samt skrivare för att kunna erbjuda tryck. I och med den egna tillverkningen kan man ha väldigt konkurrenskraftiga priser när det gäller pappersmuggar med eget tryck, tex företagslogga.

 

I överlåtelsen ingår även väldigt mycket material samt upplärning av nuvarande ägare. Maskinerna kräver inte stort utrymme vilket innebär att man i princip skulle kunna köra denna verksamhet från garaget hemma. Fördelen med egen tillverkning är dels priserna samt leveranstiden. Då de flesta på marknaden inte sköter tillverkningen själv blir leveranstiden oftast väldigt lång.

 


 

Bransch: Tillverkning av pappersmuggar

Stad: Sverige

Begärt pris: Ring!

 

För mer information, bokning av visning och vidare hantering, kontakta ansvarig mäklare. Alla frågor och kommunikation hänvisar ägaren till Elite Mäklarna.

 

 
Ansvarig mäklare
Lukas Inci

Tel: 0723 03 03 29

E-post: lukas.inci@elitemaklarna.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.